--2-- WERTIKO IASI (oras)


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 WERTIKO S.A.
vineri, 03 Mai 2024 | 22:59
 
 


Despre noi

Diagnostic si Terapie cu Aparatul de Biorezonanta Magnetica OBERON 11-SSL
WERTIKO

reclama

  WERTIKO



 Ma numesc Alexei ivantov si sunt reprezentat al companiei WERTIKO in Chisinau.

Compania WERTIKO (Moscova, Russia) produce si distribuie aparatele OBERON, INTROSPECT, METATRON, TITANIUM, METAMARK si altele cu ajutorul carora se poate face diagnosticul de biorezonante, o metoda novatoare de diagnostic si tratament .

In viitorul apropiat ne propunem sa  aducem produsele noastre pe piata Romaniei si sa cream o retea de distributie, formata din reprezentanti locali

 Mie imi revine sarcina si responsabilitatea de a crea si mentine eventuale  proiecte de afaceri romano-ruse..

 

Sunt mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi detalii despre  propunerea noastra comerciala si sa va raspund la toate intrabarile. Nu ezitati sa ma contactati. Sunt aici pentru dumneavoastra…

 

In momentul de fata comercializam aparate de tip OBERON 11-S/SL (RO)- la un pret   cuprins intre 2280 Euro - 3900 Eur

La cererea dumneavoastra organizam de asemenea cursuri de instruire cu privire la modul de utilizare al aparatului, cu asistenta necesara din partea specialtului nostrut, medic de specialitate. Cursurile pot fi organizate in present la Iasi si Chisinau.

 

Aparatului are si o varianta de lucru in limba romana.De asemenea, fiind producacorii aparatului respectiv, ne permitem comercializarea acestuia la un pret mult mai mic decat cel existent acum pe piata Romaniei..

 

Puteti cumpara acest  aparat de la reprezentanta din Chisinau la un pret redus sau la reprezentantul nostru din Iasi, la un pret putin mai mare.

Deja de peste 10 ani creăm și producem diferite echipamente pentru diagnosticare care, la fel realizăm producția cu aceiași destinație ale altor producători din Rusia. Activăm pe teritoriul țărilor: România, Grecia, Israel, Bulgaria, Siria, Turcia, Egipt, Cehia, Italia, Elveţia, în toate statele foste membre ale URSS.

Sântem pe piața României din anul 2007, sediul fiind în Chişinău (Republica Moldova), la fel avem parteneri în Iaşi (România) (imuntean@yahoo.com) .

D-voastră puteţi comanda aparatele noastre în Chişinău (Moldova) – wertikoo@yahoo.com   sau în Iaşi (România) – imuntean@yahoo.com

Achiziţionarea aparatului pentru diagnostic computerizat prin biorezonanţă - este o Investiţie în afacerea D-voastră ce vine în ajutorul pacientului, și aduce beneficii în plan financiar și deținătorului !

„OBERON    NON-LINEAR   BODY   SCANNING”

 


IMAGINI















 
 
CONTACT WERTIKO S.A.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X