--2-- Diagnostic-si-Terapie--cu-Aparatul-de-Biorezonanta-Magnetica-OBERON-11-SSL IASI (oras)


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 WERTIKO S.A.
vineri, 03 Mai 2024 | 20:08
 
 


OBERON

Diagnostic si Terapie cu Aparatul de Biorezonanta Magnetica OBERON 11-SSL

reclama

  Diagnostic si Terapie cu Aparatul de Biorezonanta Magnetica OBERON 11-SSL

 

www.oberon-eu.com            www.introspect-eu.com

www.scribd.com/bioscaner

 

Sistemul de diagnostic nonliniar este este cea mai avansata tehnologie de profil, care in momentul de fata este considerata una dintre cele mai promitatoare achizitii ale stiintei medicale moderne. Aceasta presupune un echipament de diagnosticare unicat bazat pe analizarea spectrala a campului vortex magnetic din organismele vii – de fapt orice sistem biologic.

 

NLS (Non Linear Analisys – Analiza Non Lineara) ofera oportunitatea receptionarii oricarui semnal de alarma al organismului, a celei mai detaliate informatii asupra starii sanatatii sau a manifestarii timpurii a bolii, inclusiv a prezentei primelor celule canceroase, ceea ce este greu realizabil folosind alte metode de investigare, cum ar fi: cele cu ultrasunete, examinarea cu raze X, tomografia computerizata, rezonanta magnetica nucleara, etc. unde se pot evidentia doar problemele cu manifestare clinica certa.

 

Vortexul campurilor magnetice este de maxima importanta in transferul de informatie si interactiunea cu sistemele biologice. Echipamentul dezvoltat de IPP Omsk, chiar daca nu face parte din clasa instrumentelor medicale, permite determinarea conditiei de existenta stabila a oricarui obiect indiferent de organizarea sa structurala (mecanica, biologica, psihochimica), incluzand si corpul uman.

 

Potrivit teoriei ENTROPIEI CUANTICE, schimbul de informatii dintre diverse sisteme are loc distant, asociativ si selectiv datorita cuantei radiatiei electromagnetice care are o energie echivalenta cu cea de patrundere in structura elementara a sistemului.

 

Metatronul aparatului, care este baza sistemului de diagnosticare, opereaza potrivit principiului de amplificare a semnalului de initiere cu patrunderea in sistemul metastabil. In termeni fizici, metatronul este este un sistem de oscilator electronic rezonant la lungimile de unda a radiatiei electromagnetice cu energia adecvata patrunderii segmentelor dominante dar cu pastrarea organizarii structurale a organismului aflat sub investigare.

 

 

 

Complexul hardware-software permite producerea unei activitati bioelectrice specifice neuronilor cerebrali, ceea ce face posibila amplificarea selectiva a semnalelor precis detectate pe masura fluctuatiilor statistice, extragerea si decodarea informatiei pe care acestea o poarta.

 

 Explicand simplu, aparatul ia „pulsul” acestei radiatii chiar in locul emiterii acesteia pentru a o decoda si a o afisa mai tarziu pe monitor, unde exista un model virtual al obiectului. Daca pentru a respecta regulile cromocineticii quantumului, se reprezinta valorile entropiei unui sistem ca o culoare spectrala, nuantele se vor schimba de la galben deschis (pentru valori entropice minime) prin portocaliu la rosu si purpuriu pana la negru (pentru valori entropice maxime).

 

Estimarile teoretice mult mai precise obtinute prin computer permit definirea unei serii de stari intermediare, corespunzatoare anumitor potentiale de entropie, interactionand selectiv cu spectrul de radiatie electromagnetica. O culoare agreata si un set de simboluri suprapuse peste imagine, permit investigatorului se determine pe baza intuitiva culoarea zonei de criza homeostatica pe proiectia organului. Prin compararea nuantelor gamei de culori si a felului in care acestea sunt aranjate pe modelul afisat de computer si totodata a dinamicii schimbarilor acestora in timp, se poate observa felul in care procesele distructive evolueaza in structurile biologice si se pot face prognoze despre starea de sanatate a organismului.

 

ACUM, Pentru a determina o patologie, medicul investigheaza zone cartografice particulare afisate de catre computer localizand NIDUSUL patologic cu precizie.

 

Este pentru prima data cand pe piata mondiala a fost prezentata noua tehnologie medicala in campul programelor active de control a homeostazelor. Principiul fundamental in realizarea echipamentului a fost ipoteza ca organismul uman detine un pachet de informatie electromagnetica care raspunde la un stimul electromagnetic extern.

 

www.oberon-eu.com            www.introspect-eu.com

 



IMAGINI



 
 
CONTACT WERTIKO S.A.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X