--2-- Diagnostic-si-terapie--OBERON-11S11SL--advanced--professional- IASI (oras)


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 WERTIKO S.A.
vineri, 03 Mai 2024 | 20:53
 
 


BIOSCANER NLS

Diagnostic si terapie OBERON-11S11SL (advanced professional)

reclama

  Diagnostic si terapie OBERON-11S11SL (advanced professional)

Oberon – testare  de biorezonaţe a organismului

www.oberon-eu.com            www.introspect-eu.com

Centrul de medicină umanistă şi compania Wertiko (Moscova), efectuează elaborarea, comercializarea, modernizarea aparaturii moderne de biorezonanţe, care se referă la clasa de diagnostic   NLS  şi TMS.

Complexele de aparate şi programe de diagnostic computerizate  neliniare: Oberon, Titanium şi altele se asamblează la întreprinderile din Moscova şi Omsk.

 Aparatură de diagnostic: Oberon, Iventus, Aurum, Aur-um, Senzitiv Aur-um etc. funcţionează cu asigurare de program diferită:

Oberon: Metapatia, Nutrisoft. Titanium: Metapatia, Titanim – Meta. Faeton: Imago, Metapatia. Aurum: imago dt, imago old. Oberon – Biolaz: Dianel. Senzitiv aur-um: imago dt 4, imago dt 5. Iventus: Titanium-Meta.

Metodica permite la schimbarea caracteristicilor de undă  a ţesuturilor şi celulelor organismului a observa toate devierile de la starea sănătăţii omului...

Diagnostica este bazată pe vizualizarea grafică a reacţiei vegetative a organismului celui examinat  la acţiunea ergoinformaţională externă telemetrică sau dozată, la zonele lui senzitive, utilizate ca canale de legătură – purtătorii informaţiei. În calitate de sarcină dozată se utilizează excitanţi fiziologici cunoscuţi: sunetul, culoarea, câmpul magnetic şi electromagnetic ...

Informaţia despre obiectele testate – organe, microbi, toxine, boli, medicamente, ingrediente biologice - se transmite prin dispozitivele periferice în formă de codare de amplitudine de frecvenţă şi digitală (modulări). Informaţiile primite de la obiectul biologic examinat are loc prin bio-inductorii spin – balansaţi (reovazometria vaselor creierului) la distanţă, din contul analizatorilor bio - administraţi telemetrici - de trigger şi a legăturii inverse  biologice.

 

În  scopul îmbunătăţirii perceperii vizuale de către pacient a spectrogramei sale individuale, este acceptată prezentarea ei în formă de fantome (imagini) biocibernetice ale curbelor grafice de diferite culori. Cercetarea  este însoţită de prezentarea modelelor de computer voluminoase sau topografo-anatomice, suprafaţa cărora este marcată de semne convenţionale, ce reflectă indicii spectrogramei individuale în unităţi convenţionale a stadiilor homotoxicozei. 

Aparatul de diagnostic permite a reduce esenţial timpul evaluării stării organismului în întregime           (1,5 ore). Veridicitatea diagnosticului e de 80-93 %, depinde de modelul aparatului ales.

Cele mai bune modele ale acestei clase, cu programul „Metapatia” şi „Titanum –Meta”, astăzi pot efectua:

-          Controlul eficienţei şi rezultatelor diferitor metode ale acţiunii terapeutice;

-          Analiza multifactorială a homeostazei sistemice şi organice;

-          Căutarea cauzelor energetice posibile de dereglare a sănătăţii; a stabili forma precoce a dereglării; a scoate în evidenţă paraziţii, bacteriile, viruşii, alergenii, infecţiile urogenitale, agenţii bolilor existenţi în organism;

-          Evaluarea florei biologice;

-          Analiza predispunerii ereditare;

-          Examinarea indirectă a indicilor biochimici;

-          Alegerea individuală a ingredientelor biologice (IBA), ale substanţelor medicamentoase, preparatelor homeopatice etc.;

 

 

 

Noi sperăm, că D-voastră veţi fi cointeresat de aparatura energoinformaţională, livrată de noi, capabilă să evalueze acţiunea de undă, care nu se supune controlului obiectiv al metodelor actual existente şi este în ştiinţa modernă un adevărat fenomen informaţional.

Noile aparate de diagnostic, elaborate de medicii si oamenii de stiinta din Rusia – ultimele modele ale anului 2011 (direct de la producator!):

«OBERON 11-S\11-SL»    si     «INTROSPECT 11»

Examineaza pacientul D-voastra in mai putin de o ora …Va ajuta sa stabiliti diagnosticul corect …

Va alege tratamentul individual efectiv... Va da posibilitatea de a castiga 25 euro pentru fiecare ora de lucru…

Cautam dealer-i…

 


IMAGINI



 
 
CONTACT WERTIKO S.A.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X